ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل

  • کد خبر: ۳۲۸۳۹۹
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
  • ۱
صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل
جمعه هفته جاری (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) در یک موقعیت نادر، ماه و زهره و زحل برای مدت کوتاهی شبیه یک «صورت خندان» (Smiley Face) در آسمان دیده می‌شوند.

شهرآرانیوز؛ ناسا اعلام کرده ممکن است دو سیاره زهره و زحل در یک موقعیت نادر بالای ماه قرار بگیرند و برای ما زمینی‌ها به صورت یک لبخند دیده شوند. این آرایش حدود ساعات اولیه روز جمعه اتفاق می‌افتد.

به گفته برندا کولبرتسون، کارشناس ناسا، در این حالت زهره کمی بالاتر از زحل قرار می‌گیرد و هلال نازک ماه شبیه یک لبخند زیر آن‌ها خودنمایی می‌کند.

ستاره‌شناسان می‌گویند از آنجایی که این ساختار در افق‌های بسیار پایین آسمان شکل می‌گیرد ممکن است در همه جا قابل مشاهده نباشد. اما برخلاف رویداد‌هایی مثل خورشیدگرفتگی کامل و به شرط داشتن شرایط مناسب رصد، علاقه‌مندان در هر نقطه از جهان می‌توانند این منظره را ببینند.

طبق گفته ناسا لبخند آسمان، یک یا دوساعت قبل از طلوع آفتاب قابل مشاهده است و فقط حدود یک ساعت در آسمان دوام می‌آورد.

برای پیدا کردن این پدیده کافی است یکی‌دوساعت قبل از طلوع خورشید روز جمعه، به افق شرقی خیره شوید.  

آسمان این هفته برای علاقه‌مندان به نجوم یک رخداد دیگر را هم به نمایش گذاشت: بارش شهابی که به دلیل عبور زمین از غبار دنباله‌دارها قابل مشاهده است.

بارش شهابی «چنگی» یا «شلیاقی» یکی از قدیمی‌ترین بارش‌های ثبت شده در تاریخ است که در سال ۶۸۷ قبل از میلاد مشاهده و گزارش شده است.

این بارش شهابی در صبح امروز (چهارشنبه / ۴ اردیبهشت) به اوج خود رسید که طی آن می‌شد ۱۵ شهاب را در یک ساعت تماشا کرد.

با اینکه از اوج بارش شهابی گذشته‌ایم اما صبح جمعه اگر خوش‌شانس باشید شاید در انتظار دیدن لبخند آسمان چند شهاب سنگ هم در آسمان شب ببینید. پس نگاهتان به سمت شرق آسمان باشد و در مکانی امن و تاریک و به دور از نور‌های شهر، مستقیم به بالای سر خود خیره شوید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
آذبن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
0
0
من ندیمش ساعت چند ظاهر شده تا چند اردیبهشت‌ماه هست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->