سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت نسخه کامپیوتر سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی معرفی شد بازی‌های پرفروش پلی استیشن ۵ در آوریل ۲۰۲۵ + فهرست بیل گیتس: هوش مصنوعی در آینده سلامت و آموزش، نقش محوری خواهد داشت تحقیقات جدید: اجداد تی‌رکس از آسیا به آمریکای شمالی مهاجرت کرده‌اند
سرخط خبرها

صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل

  • کد خبر: ۳۲۸۳۹۹
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
  • ۱
صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل
جمعه هفته جاری (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) در یک موقعیت نادر، ماه و زهره و زحل برای مدت کوتاهی شبیه یک «صورت خندان» (Smiley Face) در آسمان دیده می‌شوند.
کیهان همایون
نویسنده کیهان همایون

شهرآرانیوز؛ ناسا اعلام کرده ممکن است دو سیاره زهره و زحل در یک موقعیت نادر بالای ماه قرار بگیرند و برای ما زمینی‌ها به صورت یک لبخند دیده شوند. این آرایش حدود ساعات اولیه روز جمعه اتفاق می‌افتد.

به گفته برندا کولبرتسون، کارشناس ناسا، در این حالت زهره کمی بالاتر از زحل قرار می‌گیرد و هلال نازک ماه شبیه یک لبخند زیر آن‌ها خودنمایی می‌کند.

ستاره‌شناسان می‌گویند از آنجایی که این ساختار در افق‌های بسیار پایین آسمان شکل می‌گیرد ممکن است در همه جا قابل مشاهده نباشد. اما برخلاف رویداد‌هایی مثل خورشیدگرفتگی کامل و به شرط داشتن شرایط مناسب رصد، علاقه‌مندان در هر نقطه از جهان می‌توانند این منظره را ببینند.

طبق گفته ناسا لبخند آسمان، یک یا دوساعت قبل از طلوع آفتاب قابل مشاهده است و فقط حدود یک ساعت در آسمان دوام می‌آورد.

برای پیدا کردن این پدیده کافی است یکی‌دوساعت قبل از طلوع خورشید روز جمعه، به افق شرقی خیره شوید.  

آسمان این هفته برای علاقه‌مندان به نجوم یک رخداد دیگر را هم به نمایش گذاشت: بارش شهابی که به دلیل عبور زمین از غبار دنباله‌دارها قابل مشاهده است.

بارش شهابی «چنگی» یا «شلیاقی» یکی از قدیمی‌ترین بارش‌های ثبت شده در تاریخ است که در سال ۶۸۷ قبل از میلاد مشاهده و گزارش شده است.

این بارش شهابی در صبح امروز (چهارشنبه / ۴ اردیبهشت) به اوج خود رسید که طی آن می‌شد ۱۵ شهاب را در یک ساعت تماشا کرد.

با اینکه از اوج بارش شهابی گذشته‌ایم اما صبح جمعه اگر خوش‌شانس باشید شاید در انتظار دیدن لبخند آسمان چند شهاب سنگ هم در آسمان شب ببینید. پس نگاهتان به سمت شرق آسمان باشد و در مکانی امن و تاریک و به دور از نور‌های شهر، مستقیم به بالای سر خود خیره شوید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
آذبن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
0
0
من ندیمش ساعت چند ظاهر شده تا چند اردیبهشت‌ماه هست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->